Review: Rens Kroes Powerfood!

Hallo, vandaag heb ik een kookboek review voor jullie. De mensen die mijn diy wish list artikel hebben gelezen, konden al zien dat het boek Power food van Rens Kroes op mijn verlanglijstje stond. En vandaag was ik in de stad, en heeft mijn lieve broertje mij dit mooie kookboek cadeau gegeven, ben je benieuwd wat ik van dit boek vind, en wat voor recepten erin staan? Lees dan verder!

Ik houd van koken en bakken! Na school duik ik vaak de keuken in, om verschillende recepten uit te proberen. Ik zag het boek Powerfood al heel vaak voorbij komen, Rens Kroes is namelijk het zusje van Doutzen Kroes. Het boek bevat gezonde en lekkere recepten voor een happy life.

IMG_20151017_162657

Ik weet dat er nu ook een deel twee is van Powerfood, ik was best wel aan het twijfelen of ik nou voor het eerste boek moest gaan of voor het tweede, maar het eerste boek trok me toch meer aan, ik vond dat er leukere recepten in stonden, en ben er heel erg blij mee. De voorkant van het boek is simpel maar toch heel erg vrolijk, en wat is Rens Kroes toch mooi!

IMG_20151017_163820

De binnenkant is echt typisch Rens, vrolijk en fris. Er staan echt prachtige foto’s in die afgewisseld worden met heerlijke recepten, in het boek kun je lekkere ontbijtjes vinden maar ook drankjes en toetjes, er is echt van alles te vinden. De recepten worden simpel uitgelegd en er worden af en toe ook wat tips gedeeld. En hoe lekker zien deze raw oreo’s eruit? Yummie.

IMG_20151017_164534

Dit kookboek is echt geweldig, naast recepten kun je er ook dagmenu’s en voedingstips in vinden. Ik ga snel een receptje uiproberen! Alles ziet er zo lekker uit, en je hebt een boek voor de rest van je leven. Het boek kost 20,00 euro en is te koop bij diverse boekwinkels, zoals de Paagman, Bruna enz.

xxx Wendy

Advertenties

One Reply to “Review: Rens Kroes Powerfood!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s