5 tips in Londen.

Hi,

In de grote vakantie ben ik naar Londen gegaan, het is alweer een tijdje geleden, maar het was zo leuk! Wij waren er 1,5 dag en hebben zoveel gezien ik ging met mijn ouders en mijn broertje en we hebben het shoppen dus afgewisseld met culturele bezienswaardigheden. Ik deel in dit artikel 5 tips/hotspots die je echt gezien moet hebben als je naar Londen gaat. Lees je verder?

Tip 1:

Begin de dag met een wandeling naar het Buckingham Palace, daar begint elke dag om 11:00 een aflossing van de wacht, dat houdt dus in dat de soldaten met een heel leuk Engels uniform van wacht gaan wisselen ze worden begeleid met veel muziek het is heel erg leuk om daar naar te kijken en het paleis is ook echt heel mooi.

IMG_20151117_194638

DSC_0615~2

 

Tip 2:

OXFORD STREET. Natuurlijk denkt ( bijna ) iedereen wel aan Oxford street als die Londen hoort, maar voor de shop liefhebbers zoals ik is het wel echt de moeite waard het is wel heel erg druk, maar je hebt er hele leuke winkels zoals Superdrug, Topshop, Boots en natuurlijk de grootste Lush ter wereld ( echt een hemel ) Ook voel je daar de echte Engelse sfeer. Ik heb eigenlijk alleen maar foto’s IN de Lush gemaakt en niet in de staat zelf, oeps! Maarja nu kunnen jullie wel zien hoe leuk deze Lush was.

 

DSC_0637~2.jpg

 

 

DSC_0634~2.jpg

 

Tip 3:

Camden Town was voor mij wel één van de hoogte punten van Londen, ik weet niet zeker of het nou echt in Londen ligt, maar wij namen de bus en waren er in een kwartiertje. Camden Town is echt een hele leuke ‘hipster’ wijk, overal vind je leuke versierde winkeltjes met een goede prijs. Als je rechtdoor loopt in Camden Town kom je in de Camden markt als je daar in gaat, moet je een trap naar beneden en daar zie je allemaal food kraampjes uit allemaal landen ook was er Peruaans kraampje dat was dus erg leuk én lekker!

DSC_0646~2

DSC_0641~2

 

Tip 4:

Dit is misschien we de belangrijkste tip, want als je net zoals ik nog nooit eerder in Londen bent geweest is dit principe nog wel even wennen. Want als je in Londen bent kun je in de bus geen kaartje kopen, je moet namelijk met de trap naar beneden en dan kom je in een soort ‘ondergrond-station’ en daar kun je  een dagkaart kopen. Ik raad het je wel aan, want sommige bezienswaardigheden en winkels liggen ver van elkaar. Daarnaast is het ook heel leuk en bijzonder om in zo’n dubbeldekker te zitten.

DSC_0659~2

DSC_0639~2

 

Tip 5:

Wij gingen met Groupon naar Londen het was voor de prijs eigenlijk een hele luxe touringsbus en alles was goed geregeld, wel kan de betaling en alles wat je vooraf moet regelen nog best wel ingewikkeld zijn. Je bent eigenlijk heel de nacht aan het reizen met de bus, en je moet ook  veel uitstappen en dat is erg vermoeiend ook ga je een keer overstappen op de ferry, dus eenmaal in Londen ben je wel heel erg moe. Gelukkig was er Starbucks anders had ik het nooit gered 😉 dus eigenlijk is het vliegtuig wel het beste vervoer naar Londen want de reis duurt kort en je bent fris en fruitig in Londen.

DSC_0657~2.jpg

DSC_0601~2

 

Dit waren mijn tips voor Londen, vergeet vooral niet een bezoekje aan de Big Ben en de Londen Eye te brengen ik hoop dat jullie er wat aan hebben en laat zeker in de reacties jou Londen tips achter.

x-x-x Wendy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

2 Replies to “5 tips in Londen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s